Разом із 2015 роком столиця України прощається і з Арсенієм Яценюком

26 грудня 2015, 09:02
Власник сторінки
1
218
Разом із 2015 роком  столиця України прощається і з Арсенієм Яценюком

За рік свого керівництва країною Арсеній Яценюк примудрився зробити все, аби кредит довіри до його власної персони опустився до позначки нуль.

Навряд чи в нашій країні знайдеться хтось, хто  в тверезому глузді підтримує  вбивчу для українців політику "затягування ременів". І це при тому, що ремені затягнули  саме пересічні українці, а зовсім не сам Яценюк і йому подібні. Поки пів країни гинули на війні,а половина потерпала від злиднів, Арсеній  Петрович успішно відмивав  сотні мільйонів гривень у свого ж,затягнутого пасками народу. Як результат-народ України під кінець  2015-го скрутного року, намагається позбутись не лише сумних спогадів про рік що минає,а й від самого глави уряду. 

Біг-борди та сіті-лайти зі словами "Біжи, кролику, біжи!" і "Сєня, давай, до побачення!" заполонили весь Київ. Інтернет переповнений фотофактами  користувачів. Хтось влаштував Яценюку вельми потужну новорічну анти-презентацію.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.