Давай Міхо, давай!

23 грудня 2015, 15:52
Власник сторінки
Communication group
0
226

Сьогодні у Києві проходить другий Антикорупційний форум, ініціатором якого виступив голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі.

Результати боротьби з корупцією в Україні не вражають. Антикорупційні органи створені, а корупція продовжує процвітати. І слова пана Байдена у Верховній Раді тому доказ.
Що ж ми очікуємо від форуму? Очевидно, що сам факт його проведення корупцію не знищить. Але дасть поштовх для створення потужної всеукраїнської антикорупційної платформи. У вигляді єднання некорумпованих політиків і громадських діячів. Вірю,що такі ще є.
Потрібно також очікувати подальшого оприлюднення фактів корупції в уряді та в інших ешелонах влади. Адже корупціонери найбільше бояться огласки. Тобто займатись незаконною діяльністю високопосадовцю набагато важче, коли його моніторять і проливають світло на будь-які потенційно корупційні дії.
Але для того, щоб уникати безпідставних звинувачень і використання антикорупційної теми у політичній боротьбі, необхідно мати докази і одразу після оприлюднення подавати їх до антикорупційних органів. Це треба встановити за правило.
Також форум повинен стати майданчиком для розробки проектів законів, спрямованих на подальшу боротьбу з корупцією.
Добре, що ініціатором форуму виступив пан Саакашвілі. Це людина, яка змінила Грузію. Досі на його батьківщині чинна влада, яка його переслідує, так і не змогла накопати чогось вражаючого проти нього. Це означає, що перебуваючи на посаді Президента два терміни, Міхеїл корупцією не займався, а лише боровся з нею.
Тож впрягайтеся, пане Сакашвілі. Ваш досвід і чесне ім’я зараз дуже необхідні нашій спільній з Вами батьківщині – Україні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.