У Порошенка зарплата не більша, ніж у кондитера «Рошен»

07 грудня 2015, 15:19
Власник сторінки
Communication group
0
128
У Порошенка зарплата не більша, ніж у кондитера «Рошен»

У одній київській маршрутці побачив оголошення: кондфабрика «Рошен» шукає робітників на зарплату від 7 до 10 тисяч гривень.

Кілька днів тому Адміністрація Президента надала офіційну відповідь на запит Радіо Свобода щодо зарплати Президента Порошенка. Ця сума становить 9,3 тисячі гривень. Таким чином чинний український Президент отримує не більше, ніж кондитер на підприємстві його сімейного бізнесу.
Нещодавно на честь народження дитини власник Facebook Марк Цукерберг зі своєю дружиною пообіцяли віддати на благодійність 99% своїх акцій (близько 45 млрд. дол.). Світ потрібно поліпшувати – такий мотив вчинку американського мільярдера.
У цивілізованих країнах заможні люди вже давно зрозуміли, що бути щасливими, коли навколо нещастя, неможливо. Невже й до нас приходить таке розуміння? Я не хочу казати, що рівень життя українського кондитера дорівнює рівню життя Президента. У нас до цього ще далеко. Проте, оголошення з маршрутки вселило в мене надію, що так буде.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.