В кого б ще позичити?

04 грудня 2015, 13:08
Власник сторінки
Communication group
0
126

Сьогодні прем’єр-міністр Яценюк взяв черговий кредит 300 млн. дол. у Японії і представив це як велике досягнення уряду.

Скажіть будь-ласка, яке це досягнення, якщо уряд не має власних коштів і чи не кожного місяця бере у якоїсь країни чи міжнародної інституції кредит? Чому наш уряд не може заробляти, а лише позичає? Бо набагато простіше брати в борг, аніж проводити ефективні реформи!
Кредити, які бере Яценюк не підуть в економіку. І ми вже втратили лік таким позикам. Кредити йдуть, за його ж словами, на якусь ефемерну стабілізацію, ефективність управління, боротьбу з корупцією. Натомість за останні півтора року в країну не зайшла жодна серйозна пряма економічна інвестиція.
Якщо так піде й далі, скоро не знайдеться жодної нормальної країни у якої Яценюк ще не брав кредит. А гроші ж треба. На стабілізацію та ін. І тоді доведеться Арсенію Петровичу домовлятись з сомалійськими піратами. Не інакше.
Суспільство чомусь не реагує на такі дії уряду. А треба вже давно вимагати від Яценюка детального звіту – куди потрачено кожен позичений долар. Бо віддавати нам і нашим дітям.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.