Корбан: відродження.

01 грудня 2015, 21:22
Власник сторінки
Журналіст
0
132
Корбан: відродження.

Не пройшло і місяця, як Корбан знову взявся за стару "роботу".

"У вівторок, 1 грудня, на прес-конференції заступник командира Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» Валентин Манько повідомив подробиці викрадення А.Величко.
Він розповів, що бійців батальйону «Дніпро-1» підставили люди Г.Корбана, представивши А.Величко як сепаратиста.
«Вказаний громадянин був викрадений людьми близькими до Корбана з метою залякування голови Дніпропетровської міської ради Максима Романенко і схилення останнього до добровільної відмови від займаної посади, що дало б можливість Корбану повністю контролювати фінансові потоки міського бюджету та комунальних підприємств Дніпропетровська», - заявив В.Манько - «При цьому він повідомив, що операція узгоджена з СБУ. Ми почали готувати процедуру обміну полоненими, але наступного дня Корбан подзвонив і сказав нам доставити Величко в прокуратуру Новомосковська ».
Олександр Величко був викрадений 25 лютого 2015."
Джерело: https://www.youtube.com/watch?v=I5mgPyoxJp8&feature=youtu.be.

Цікаво, скільки людині потрібно награбувати, щоб вона, нарешті, покінчила з цим? Але про що тут може йти мова, коли людину, ось тільки-но намагалися притягти до кримінальної відповідальності за розкрадання коштів, а вона всеодно продовжує займатися кримінальною діяльністю...Як зазначено в частині 3 статті 146 "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" ККУ - такі діяння караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років. І ось тут, на мою думку, Корбану вже не допоможуть адвокати. Вина є? - Є. Мета є? - Є. Мотив є? - Є. Залишається тільки подати позов до суду, і на цьому "велика" кар'єра Корбана закінчена. Але всі ми чудово знаємо прислів'я - "Скільки вовка не годуй, а він всеодно у ліс дивиться". Тобто за час можливого ув'язнення Корбана, його "бізнесу" не дадуть занепасти, і коли він вийде, то всеодно продовжить займатися криміналом.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: суд,кримінал,викрадення,Геннадий Корбан,Корбан новости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.