Куди літає керівник «Украероруху»?

17 листопада 2015, 17:57
Власник сторінки
Communication group
1
594

В час, коли наша країна воює з агресором на сході, а загроза тероризму розповсюджується на весь європейський континент, державні службовці мають працювати виключно ефективно.

В тому числі й керівництво державного підприємства «Украерорух», яке відповідає за аеронавігацію в українській частині неба і якісний зв’язок з літаками. Та як може це підприємство виконувати свою роботу ефективно, коли його директор, пан Бабейчук, майже постійно відсутній?

Залишивши керувати свого зама пана Касьяненка, Бабейчук подорожує по світах. Звісно, літаками. Напевно, перевіряє, а як там у них, тобто наскільки ми відстали у аеронавігації та зв’язку. Це було б смішно, якби не так гірко. Бо ці подорожі здійснюються бізнес-класом та ще й за державний кошт. А це вже питання до Національного антикорупційного бюро.

Графік авіаподорожей чиновника дуже щільний. Жодного місяця без вояжів. Такий собі український бетмен. Наприклад, у жовтні у Дубай пан Бабейчук літав з метою зустрітися з керівництвом невідомо яких авіакомпаній. А на початку листопада було здійснено переліт у Німеччину без будь-якої мети. Можливо на шопінг? Тим більше, там, здається початок різдвяного розпродажу.

Відомо, що пани Бабейчук та Касьяненко є людьми з команди одеських олігархів Кауфмана та Грановського. Останні відзначилися тим, що у 2011 році незаконно заволоділи 75% акцій Одеського міжнародного аеропорту. Нещодавня заява губернатора Одещини пана Саакашвілі про те, що йому заважають реконструювати Одеський аеропорт є випадковістю? Не думаю.

Принцип команди Кауфмана-Грановського простий: після нас – хоч потоп. Так діють і в Одеському аеропорту. Подібні методи і в «Украерорусі». За півтора року керівництва Дмитра Бабейчука кадрова політика «Украероруху» проводилась виключно в інтересах «сім’ї». Кваліфікованим, але не приближеним до директора співробітникам доводилось звільнятись. Натомість на роботу приходили брати, куми, свати. Оскільки у Бабейчука надто багато справ закордоном, а його зам Ігор Касьяненко, очевидно, втомився підміняти шефа, то з’явилася ідея «посилити» «Украерорух» ще одним кадром. За моїми даними, наразі, планується призначення заступником Валентина Паламарчука. Того, який у 2012 році був директором Донецького аеропорту та успішно «пиляв» гроші Євро-2012.

З такими «кадрами» «Украерорух» довго не протягне. Єдине питання, куди дивляться правоохоронні органи? Чи з ними господарі Бабейчука-Касьяненко Кауфман та Грановський також «домовилися»?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.