РАБІВ ТА ЗРАДНИКІВ ДО РАЮ НЕ ПУСКАЮТЬ

02 листопада 2015, 11:48
Власник сторінки
0
535

Бог Україну не образив і дав їй все про що інша країна може тільки мріяти

Бог Україну не образив і дав їй все про що інша країна може тільки мріяти. Не поскупився Бог і на заздрісних сусідів, що віками жити не дають, зазіхаючи на наші природні багатства, територію. Історія нашої вікової боротьби за місце під сонцем викристалізувала аксіому: хто із сусідів володіє, хоча б частиною України, той може претендувати на звання великої держави, що зветься імперією.

Зрозуміло, що така боротьба агресивних сусідів за Україну не могла не віддзеркалитись на українському менталітеті. В першу чергу, під агресивні жорнова сусідів завжди попадала наша еліта. Кращих і стійких її представників чекали каземати, або фізичне знищення. Зрадників щедро нагороджували, перефарбовуючи у нову імперську еліту. Так чинила Росія, Польща, Австро-Угорщина, Оттоманська Порта. Зрозуміло, що при таких несприятливих умовах Український народ не міг мати достатнього прошарку еліти, як її мали ненаситні сусіди.

Та все ж, Український народ завжди знаходив у собі сили що раз народжувати та плекати нову формацію, нехай не численної, але істинно національної героїчної еліти. Саме вони яскравими зорями увійшли в багатостраждальну та від цього не менш славну українську історію. Їх чисте світло із раю вказує нам вірний путь до національного відродження, до щастя істинного в межах незалежної держави. Хоча їх і не так багато, але їх прикладу достатньо, щоб ані ми, ані наші потомки не заблукали в пошуках кращої долі.

Чого нас вчить приклад наших героїв?! Він вчить не сприйняття нами рабства, під яку привабливою обгортку його б не ховали. Приклад наших героїв застерігає від тих домовленостей, які здатні в майбутньому нанести нам хоч які не будь збитки. Ми повинні стати стійкими, а в принципових питаннях безкомпромісними. Ворог, звідки б він не прийшов, повинен чітко усвідомлювати, що пощади йому не буде, що навіть на могилу на нашій землі він права не має, бо вщент зітремо в пил.

Неоголошена агресія Кремля проти України, в черговий раз підтвердила, що Український народ здатен за себе постояти, навіть в умовах, коли його еліта проявляє загрозливу для країни нерішучість. Наш народ, в екстремальних умовах, швидко міняє еліту, висуваючи із свого середовища кращих. Це всиляє надію. А щоб в наших рядах не було зайвих рабів та зрадників, доречно започаткувати проект з видання енциклопедії зрадників та ворогів України, в якій віддати кожному з них по їх злочинній заслузі, закарбувавши для історії їх ганебні вчинки.

Своїх антигероїв та заклятих ворогів народ повинен знати. Таким чином цим ми окреслимо ту моральну межу за яку заходити не можна, адже, як говорить народне прислів’я: рабів та зрадників до раю не пускають.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,Украина-ЕС,Украина-Россия,Крым,Путин,сепаратизм,Кремль,Новороссия,ДНР,ЛНР,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.