Спільна зустріч двох робочих груп з питань довкілля.

30 вересня 2015, 18:15
Власник сторінки
0
47

1 жовтня 2015 року відбудеться спільна зустріч двох робочих груп з питань довкілля - Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС і Національної платформи Форуму громадянського суспільства.

   Обговорюватимуть перебіг євроінтеграційних реформ в екологічній сфері: досягнення і недопрацювання Уряду, основні виклики у виконанні екологічної складової Угоди про асоціацію та Порядку денного асоціації, громадську оцінку виконання цієї Угоди та інші можливості громадськості впливати на процес тощо.
   Також поговорять про те, чим можуть бути корисними екологічній громадськості у реалізації її цілей дві Платформи - чим вони відрізняються, що можуть і повинні робити, як підвищити ефективність роботи груп і які завдання мають бути на їхньому порядку денному.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.