«Правий сектор» Херсонщини заблокує Крим разом з татарами

15 вересня 2015, 18:58
Власник сторінки
Журналіст, активіст
0
219
«Правий сектор» Херсонщини заблокує Крим разом з татарами

Зважаючи на аморфність та майже дворічну бездіяльність центральної влади у вирішенні питання відновлення контролю за АР Крим, я, як голова інформаційного центру «Правого сектору» Херсонщини, офіційно

голова інформаційного центру «Правого сектору» Херсонщини, офіційно заявляю. 

НВР «Правий сектор» Херсонщини, як державницька сила, повністю підтримує ініціативу кримськотатарського народу по блокаді адміністративного контролю між Херсонською областю та АР Крим, й тому долучається до акції. Закликаю усіх свідомих громадян також підтримати ідею показової блокади. Ми з Вами не повинні кормити окупантів. Міжнародне право покладає відповідальність за окуповану територію саме на окупанта, а не на країну, яка постраждала від агресії. 

Я прийму безпосередню участь в даній акції. І нехай на мене заведуть справу - як це вміє робити наша корумпована міліція. Міліція – це система. Ми – є народ!

Слава Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.