В Україні спостерігаються тенденції до згортання свободи слова

03 вересня 2015, 13:46
Власник сторінки
4
364

Систематичний тиск на телеканал 112 збоку Національної ради з питань радіомовлення і телебачення свідчить про серйозну загрозу

Систематичний тиск на телеканал 112 збоку Національної ради з питань радіомовлення і телебачення свідчить про серйозну загрозу запровадження цензури в Україні і згортання свободи слова.

Нацрада замість того, щоб допомагати, сприяти каналу в розширенні мовлення, в закріпленні можливостей для розвитку інформаційного мовлення для того, щоб розширювати об'єктивне і незалежне інформування населення про всі процеси, які відбуваються в державі та за її межами, чинить навпаки.  Намагається затулити рота незалежним журналістам, які працюють на каналі і не дати можливості телеканалу 112 порушувати серйозні і важливі теми з життя суспільства.  

Нині треба бити поважну тривогу з цього приводу. Звертатися до всіх міжнародних правозахисних організацій з тим, щоб тенденції на згортання свободи слова в Україні не набули поширення.

Також треба довести до завершення питання створення в Україні громадського телебачення.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Свобода слова,Герман,Ганна Герман,Нацрада з питань телебачення і радіомовлення
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.