Нардеп Македон шикує на італійському курорті

17 серпня 2015, 14:47
Власник сторінки
0
220
Нардеп Македон шикує на італійському курорті

Поки в країні війна, поки всі українці сплачують військовий збір, віддають останнє, щоб допомогти нашим бійцям на Сході, народні депутати шикують по повній програмі.

Народний депутат Юрій Македон – «борець з корупцією» відпочиває на елітному курорті на півдні Італії. 

Лазурне морське узбережжя Сардинії полюбляють сильні світу цього, Кучма нещодавно відсвяткував тут день народження. Вартість номера в готелі, де зупинився Македон із чарівною (незнайомою) білявкою, стартує від трьох тисяч євро на добу, а добова вартість проживання на віллі досягає 17 тисяч євро.

Відпочиваючі впізнали нардепа Македона - підполковника СБУ, кадрового військового, молодого, і як свідчить фото, в добрій фізичній формі, який, до речі, давав присягу на вірність Батьківщині і якому на окрузі прості люди не раз рекомендували йти в АТО замість своїх дітей, які працюють у полі, на комбайні та вирощують хліб. Але такі фото ви не знайдете на його сторінках у соцмережах, зате фото як він їздить на електричці в Київ на засідання фракції, маючи не один автомобіль в автопарку, побачите. Дешевий піар-хід, на якому вже Яценюк погорів. Ось так - красиво жити не заборониш на гроші платників податків, прикриваючись Небесною сотнею та Майданом.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.