Знову Херсонський «Правий сектор» робить роботу міліції.

06 серпня 2015, 10:38
Власник сторінки
Журналіст, активіст
0
296
Знову Херсонський «Правий сектор» робить роботу міліції.

Закон повинен бути один для всіх, винятків бути не може. Це аксіома, яка має надовго засісти у головах українців та передаватися спадково, порушувати її – табу.

Проте на сьогодні ми не спостерігаємо чогось подібного. Яскравим підтвердженням став випадок з лунапарком у Залізному порту. Власники довгий час ігнорували законодавство України по багатьом напрямкам, зокрема не дотримувались тиші після одинадцятої години, чим створювали незручності людям, що оселилися у готелі поруч.

Міліція ніяк не реагувала на розважальний заклад, що наштовхує на деякі роздуми. Досить довго люди терпіли, але рано чи пізно терпець уривається, так і сталося. Четвертого серпня громада та активістиПравий Сектор Херсон завітали до порушників громадського спокою. Цікаво, що дізнавшись про наші наміри, міліція теж вирішила скласти компанію, та приїхала для наведення ладу. Чомусь раніше правоохоронці цього зробити не наважувались, мабуть були дуже заклопотані боротьбою зі злочинність більших розмірів.

«Правий сектор» звернув увагу на сумнівний заклад після офіційної скарги, яка надійшла нашому керівнику Херсонського осередку,Дмитро Семен. У скарзі йшла мова про те, що міліція не контролює ситуацію навколо закладу, тому скаржниця зробила зауваження власникам атракціону. У відповідь почула лише погрози, які переросли у пробиті колеса авто та подерту поверхню. Проте скарга не виявилась даремною, як виявилось, перевіряти є що, бо порушень досить багато, а також відсутні деякі дозвільні документи. Варто відмітити реакцію правоохоронців після закриття закладу, зокрема реакцію заступника голови УМВС Херсонщини, Іллі Ківи.

Пан Ківа стверджує, що саме співробітники міліції закрили атракціони. Не зрозуміло тільки чому представники Міліція Херсонщини не реагували на цю проблему раніше, коли вона не була висвітлена патріотами, проте це досить риторичне питання, відповідь на яке десь у середині себе знає кожен. На відміну від державних органів влади, «Правий сектор» продовжує боротьбу за права та свободи людей.

Це абсолютно не означає, що ми вирішили забрати забаву у дітей і пишаємося цим, зовсім ні. Справа у тому, що все повинно бути по Закону, якщо ні – це треба припиняти та переводити у законний вигляд. Ніхто не забороняє встановлювати атракціони, це право кожної юридичної особи, але ж окрім прав існують ще й обов’язки і ці обов’язки необхідно виконувати. А «Правий сектор», якщо цього не робить міліція, буде слідкувати за виконанням.

Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Херсонська область,Правий сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.