Справжня Революція гідності – попереду!

17 березня 2015, 15:48
Власник сторінки
0
167

Минув рік керування Україною новою владою. Падіння рівня життя, донбаська війна і почуття апатії – ось, що ми маємо на сьогодні. Та коли ж урешті настане краще завтра?

Час швидко минає і потім він починає набивати собі ціну. Нинішні можновладці міркували, що народ усе з'їсть і проковтне - і чергову порцію телевізійних новин про "війну на Донбасі й страшну Росію", і заяви політиків про прекрасне майбутнє з ЄС, і навіть злидні.

Політики не помилилися - українці і справді все проковтнули - ба навіть більше - дехто й надалі вірить в добрі наміри цієї влади побудувати тут Європу. Але деякі і я переконаний, що більшість, уже зрозуміли, who is who. 

Українці потроху розумнішають. Вони починають розуміти, кому були вигідні Помаранчева революція та Євромайдан, кому вигідна нинішня війна на Донбасі та тисячі покалічених життів, кому врешті вигідний такий вбивчий для громадян та економіки курс гривні й нові тарифи на комунальні послуги. 

Ми все розуміємо, ми все бачимо, але ми поки що вдома, на кухні, на дивані, в Інтернеті. 

Ми дивимося, слухаємо і вже не віримо вам, панове політики. Просто наш кредит довіри вже вичерпаний, а тому ми бажаємо тільки одного - змін, тому я переконаний, що справжня Революція гідності – попереду...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,безработица,донбасс,дефолт,Донбас,Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.