Кожен, хто прийде у Маріуполі на мітинг проти мобілізації,буде затриманий

08 лютого 2015, 22:23
Власник сторінки
Лидер общественного актива , политико-экономический аналитик
0
188
Кожен, хто прийде у Маріуполі на мітинг проти мобілізації,буде затриманий

Свобода під час війни має гіркий присмак.

Як сказав Геращенко Анатолій, щодо мітингу в Маріуполі:"Кожен, хто завтра прийде на мітинг проти мобілізації буде затриманий на кілька годин - для з'ясування особистості, і після зняття відбитків пальців і фотографування поки відпущений",. При цьому Геращенко нагадав, що подав на розгляд ВР законопроект про введення кримінальної відповідальності за публічні заклики до зриву мобілізації. "Закон спрямований проти платних і безкоштовних провокаторів, ... які на замовлення російських спецслужб створюють паніку і нагнітають істерію в суспільстві з метою зламати волю українців до перемоги. ... Як тільки Верховна Рада і президент підтримають закон - сядуть всі провокатори закликали зривати мобілізацію ", - підкреслив він.

Звичайно мобілізація є обов’язковою для громадян України та патріоти країни мають можливість взяти зброю і захищати державу,  також кожен хто має на меті зрив мобілізації має відповідати. Проте методи які використовує керівництво країни не є демократичними! Замість погроз щодо мітингу, потрібно підвищити рівень оплати за службу та надати нормальне озброєння, паралельно очистити Генштаб від зрадників, які допомагають РФ створювати «котли». Таким чином відповідальне відношення до життя кожного бійця, надасть мотиваційний важіль для тих хто боїться іти на військові дії. Також для забезпечення нормального життєвого рівня, держава має дбати про матеріальні зобов’язання сім’ї такого потенційного військового.

Методи залякування, ба більше розігнання мітингів вже були! До того в таких антиукраїнських мітингах , завжди є проросійські провокатори, котрі починають підбурювати населення до радикальних дій, ось саме тут ми маємо можливість відчути необхідність в законодавчих нормах, що регулюють мирні зібрання. Наприклад щодо заборони приховувати своє обличчя за масками та балаклавами. Але такий закон рік назад назвали диктаторським…Проте зараз приходить розуміння зворотного, а саме, що він захистив би адекватних мирних мітенгувальників від провокаторів всіх мастей. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: законы,митинг,ответственность,Мариуполь,опасность,Геращенко,Мобилизация в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.