Буковинські прикордонники вилучили тютюнові контрабандні вироби

07 січня 2015, 19:54
Власник сторінки
0
39

Як повідомляє помічник начальника Чернівецького прикордонного загону - начальник прес-служби капітан Сергій Бровко, вчора вранці біля державного кордону прикордонниками відділу Фальків були затримані

Як повідомляє помічник начальника Чернівецького прикордонного загону - начальник прес-служби капітан Сергій Бровко, вчора вранці біля державного кордону прикордонниками відділу Фальків були затримані кілька людей без документів.

Прикордонники були попереджені про появу можливих порушників, тому змогли відрізати їм шляхи до відступу.

 Після затримання охоронці кордону прочесали місцевість поблизу затримання і виявили загорнуті в чорний поліетилен коробки з цигарками. Сигарети марок «VICEPOY» та «MARBLE» без акцізної марки в кількості 12 тисяч пачок призначалися до переправлення до Румунії. На даний момент вони вилучені і будуть передані фіскальним службам. Особистості правопорушників встановлюються.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: контрабанда,сигарета,сигареты,тютюн,тютюнові вироби
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.