В Чернівецькій області нагородили ветерана пожежної охорони

06 січня 2015, 12:23
Власник сторінки
0
17

2 січня голова Чернівецької обласної організації Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України Віктор Божевільний з нагоди ювілею привітав ветерана пожежної охорони

2 січня голова Чернівецької обласної організації Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України Віктор Божевільний з нагоди ювілею привітав ветерана пожежної охорони Костенчука Октавіана Сильвестровича, який проживає у місті Хотин. За бездоганну службу та з нагоди 70-річчя ветерана було нагороджено відзнакою «За вірність традиціям» та Грамотою Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Костенчук Октавіан Сільвестрович у пожежний служби пропрацював 32 роки, починаючи з 1966, а у 1998 році вийшов на заслужений відпочинок. Октавіан Сільвестрович працював у Вижницькому, Путильському та у Хотинському районах. За досконалий практичний досвід та успішне виконання обов’язків ветерана нагороджено відомчими нагородами органів внутрішніх справ «За бездоганну службу» усіх трьох ступенів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: ветераны,ветеран
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.