Херсонський «Правий сектор» відвідав Старозбурівську школу Інтернат

24 грудня 2014, 21:11
Власник сторінки
Журналіст, активіст
0
196
Херсонський «Правий сектор» відвідав Старозбурівську школу Інтернат

Відвідати інтернат ми мріяли давно, так як дуже хотілось зустрітись з дітьми та поділитись частиною своєї любові,приділити їм увагу, поспілкуватись і привести подарунки та солодощі до свят.

Але нещодавна пожежа в Крамничцi (де був органiзован збiр речей), організована зловмисниками, знищила бiльшу частину зібраного, тому поїздку ми вимушені були відкласти.

Ми не очiкували, але за дуже короткий час було знов зібрано достатньо теплих речей, подарунків, солодощів, іграшок, книжок та багато іншого, завдяки херсонцям, активістам та просто не байдужим людям.

В інтернаті нас зустріли привітно. Ми одразу передали дітям привезені речі та солодощі. Познайомились зі старшими класами та провели для підлітків патріотичну лекцію, за основу була взята тема "Козацькі звичаї, побут, військова справа, повага до старших".

Самі діти виявились дуже талановитими, майже вся школа прикрашена їхніми роботами, вишитими іконами, картинами, є ті, хто дуже гарно танцює, але нажаль у школи немає можливості зробити так, щоб діти могли показувати та розвивати таланти за її межами. Ми мали можливість познайомитись і з молодшими класами, діти такі всі різні, кумедні і ми відчували до них свою братську любов, тому одразу зі всіма знайшли спільну мову. Так як ми приїхали під час навчального процесу, у інтернаті були досить не довго.

Вже як від'їжджали, діти, проводячи нас, зробили кожному з нас подарунок, вишиту серветку до різдва.

Хотілось зробити для дітей більше, але все зробили по мірі своїх можливостей. Сподiваємось, що ми й надалi зможемо пiдтримувати дiточок, адже вони - наше майбутнє!
Висловлюємо велику подяку усiм, хто вiдгукнувся у цей нелегкий час, та прийняв посильну участь у такiй добрiй справi.

Слава Українi!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: помощь,Херсонская область,дети-сироты,правый сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.