Завтра попрощаются с погибшим в зоне АТО бойцом из Херсонщины

24 грудня 2014, 15:55
Власник сторінки
Журналіст, активіст
0
413
Завтра попрощаются с погибшим в зоне АТО бойцом из Херсонщины

Экспертиза ДНК подтвердила гибель под Иловайском юного добровольца из Новой Каховки Романа Атаманчука, 1992 года рождения. Завтра 25.12.2014 года в 11.30 состоится прощание.

Дорогие Собратья, Друзья и Патриоты. Завтра 25.12.2014 года в 11.30 состоится прощание с нашим Братом Романом Атаманчуком по адресу Херсонская обл, Каховский район, с.Сергеевка ул. Молодежная,1 Приходите все, для провожания его в последнюю дорогу.

"- Жінко,чого Ви плачете?.... Ваш син-герой.....Ви, що не бачите.... Ще цей хлопчина і он той... - Героєм ....був мені завжди.... з тих пір коли почав ..іти...з тих пір...коли сказав він мама..... я так раділа...так ридала.... Від щастя сльози проливала... так ніби знала..ніби відчувала..... я так його тримала... так оберігала... та все ж пішов.... за іншу битись маму....мені ж залишив вічну рану... А я дзвонила, кажу :"Сину,іди додому..бо там гинуть...."А він:"Неправда...тут все мирно..." Мені від того було дивно..... І я його чекала...так чекала....він вернеться..я вірила..я знала.... І він приїхав не колись..а нині....виходжу я...дивлюсь ..моє дитя у домовині..." як справи синку? ну кажи як справи?....чого мовчиш...не хочеш подивитися на маму?відкрий же очі....вставай...ти хочеш так лежати? втомився, певно...вирішив поспати.... Боже ..я тебе укрию..ти ж такий холодний..живіт запав..напевно,ще й голодний...ходи,я вже на стіл накрила.... Ходи ,тебе чекає вся родина."... А люди кажуть ,що здуріла...що мертву так трясу дитину... Та, що ті люди...що вони там знають... Мій син-герой... ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!" - Это одно из последних репостов (публикаций) на его странице в соц.сети Вконтакте.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: война,Херсонская область,гибель,правый сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.