Херсонські студенти провели попереджувальну акцію з "Правим сектором"

23 грудня 2014, 22:15
Власник сторінки
Журналіст, активіст
0
271
Херсонські студенти провели попереджувальну акцію з  Правим сектором

В зв'язку з тим що влада планувала відміну стипендій, по всій Україні студенти ВНЗ та активісти провели акції попередження, в тому числі і перед Верховною Радою України.

Не оминула подібна акція і Херсон. Виразити своє незадоволення можливим рішенням ради та кабміну, щодо скорочення стипендій, херсонські студенти зібрались на головній площі міста-Площи Свободи, але в зв'язку зпочатком канікул, на акції було мінімум студентів. Від Правого Сектору що був ініціатором акції, виступив обласний голова з питань молоді Андрій Наливайко, що також являється студентом. У своєму виступі, він порадив владі, шукати фінансування для подолання кризи в тих людей що обкрадали Україну, а не відбирати останню копійку у студентів, та людей для яких є життєво необхідні соціальні виплати. 

"Ми поважаємо Порошенка що він став президентом і намагається навести лад вумовах військової та фінансової кризи, але радимо мати правильне оточення, щоб рішення прийняті владою не йшли на шкоду українцям", заявив Наливайко. Акція була мирного характеру і закінчилась ходою, від Площі Свободи до вул. Суворова.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: митинг,Херсон,студенты,стипендии,правый сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.