Відкритий лист від колективу санаторію " УКРАЇНА". пгт ВОРЗЕЛЬ

15 грудня 2014, 10:19
Власник сторінки
0
96
Відкритий лист від колективу санаторію   УКРАЇНА . пгт ВОРЗЕЛЬ
Санаторий " Україна". пгт Ворзель. Київська обл

Звертається до Вас нескорений колектив ДП «Санаторій «Україна». Ми хотіли б надати деякі роз’яснення стосовно своєї позиції, щодо зміни керівництва закладу.

ШАНОВНІ ВОРЗЕЛЯНИ ТА ЖИТЕЛІ ПРИІРПІННЯ!
Звертається до Вас нескорений колектив ДП «Санаторій «Україна». 
Ми хотіли б надати деякі роз’яснення стосовно своєї позиції, щодо зміни керівництва закладу.
Нам обіцяють золоті гори ….. Але….. 
Манна небесна на ДП «Санаторій «Зірка» за три роки керівництва пані Гуртавцової М.В. не пролилась. За три дні незаконного (за відсутності належно оформлених документів) керівництва цією пані ДП «Санаторій «Україна», вже точаться розмови про передачу в оренду спального корпусу №1 і організацію в ньому готелю (один готельно-ресторанний комплекс уже стоїть коло вокзалу у Ворзелі…..). І якщо перше відділення має свою архітектурну цінність, то друге цінне лише землею на якій стоять будівлі. 
Якщо зі старою командою ДП «санаторій «Україна» мав реальний медичний шлях розвитку (йшло декілька важливих переговорних процесів в тому числі із залученням міжнародних грошей), то неспроможність нового керівника спрацюватися з двома кандидатами медичних наук якось не в’яжеться з розвитком реабілітаційних відділень. 
Ми не наполягаємо на своїй позиції, але просимо замислитися…..
Адже на переправі коней не міняють….. І райдужні перспективи, туманно змальовані новим керівництвом, в умовах, коли ніхто не знає які правила будуть діяти в 2015 році виглядають брехнею.

З повагою.

Р.s. Стосовно «приватної власності» нашого закладу. 
ПрАТ «Укрпрофоздоровниця»: 93% акцій – Федерація профспілок України, 7% - Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Наразі держава в особі Фонду держмайна намагається в судах довести, що майно профспілок не може бути приватним.

Наталья Нелюбина 15.12.14

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: скандал
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.