"Правий сектор" запевнив новокаховчан - "Люстрація прийде і до Ярослава Кобеля"

01 грудня 2014, 20:03
Власник сторінки
Журналіст, активіст
0
314
 Правий сектор  запевнив новокаховчан -  Люстрація прийде і до Ярослава Кобеля

Херсонська обласна організація «Правого сектора», запевнила присутніх, що організація зробить все, щоб рішення народу було виконано.

30 листопада перед будівлею Новокаховського Білого дому зібралося більше 150 новокаховчан.

А зібрало їх усіх разом проблема, яка ось вже більше двох років лихоманить колектив містоутворюючого підприємства Каховка ГЕС. І ім'я цій проблемі - директор Каховської ГЕС Ярослав Кобеля.

Саме обговорення цієї проблеми і був присвячений мітинг, на який зібралися колишні та нинішні працівники ГЕС, члени садівничого кооперативу Каховської ГЕС «Промінь». Проблем на підприємстві й навколо нього за ті більш ніж два роки (з серпня 2012 року), які на підприємстві править Я.Кобеля, було створено чимало. Це кадрова революція нового директора, а за своєю суттю, геноцид по відношенню до старих кадрів гесовцев, які десятиліттями і цілими фамільними династіями трудилися на цьому підприємстві.

Виступила на мітингу депутат міської ради Олена Михайлова звернула увагу на те, що Я.Кобеля своїми діями порушує основоположні конституційні права громадян України, що ніякими благими намірами з його боку виправдано бути не може.

Херсонська обласна організація «Правого сектора», запевнила присутніх, що організація зробить все, щоб рішення народу було виконано. В іншому будуть вжиті всі заходи, щоб наказ народу був виконаний.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Херсон,Херсонская область,люстрация,правый сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.