Пернатий автомеханік

28 листопада 2014, 16:35
Власник сторінки
0
48
Пернатий автомеханік

Замість безтурботного польоту – робочий день, а замість зерна – гайки. На запорізькому СТО самовіддано працює грач.

Денис Макаров підібрав грача два роки тому, коли птах випав із гнізда та лежав прямо на дорозі. Чоловік працює на СТО. Вирішив принести пернатого до себе на роботу.

Колектив обрав для нового співробітника імя - Маша. Пташеня обжилось в автомайстерні і тепер вона навіть боїться виходити за межі станції. Спочатку Машу годували сиром та курятиною, згодом сформували раціон. Їсть тепер тільки сухий корм для собак, бо в ньому багато корисних речовин. Попутно із ними каркуша ласує гречкою, борщем та салатами.

За їжу та тепле відношення до себе Маша готова допомагати працівникам СТО: відкручує гайки з колес, збирає та підносить різноманітні дроти.

Окрім цього воронятко дуже розумне. Дмитро говорить, Маша розуміє все з півслова, знає коли на неї ображаються та будуть сварити.

Про такого помічника знають майже всі клієнти СТО, птах вміє себе показати.

-          Часто Маша літає в буфет, там сідає на столи до людей. Ми вирішили її лишити «прав» на польоти – підрізали їй пір’я на крилах, - розповідає господар птаха.

Всіх кого зустрічає Маша на її робочому місці цікавлять одні і ті ж питання: «що їсть?» та «чи вміє розмовляти?». А пташка в свою чергу цікавиться всім що відбувається навколо неї.

-          Якщо хтось зайнятий роботою, то й Маші потрібно всунити всій клюв «що там роблять, дайте й мені», - говорить Дмитро. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.