У «Основанія» проблем вистачає

24 листопада 2014, 17:41
Власник сторінки
0
22
У «Основанія» проблем вистачає

Стан міського комунального підприємства "Основаніє" м. Запоріжжя обговорили сьогодні у міській раді.

У переліку мінусів – низький рівень оплати населення, нарікання мешканців багатоповерхівок на неякісні послуги підприємства, проблеми у роботі інформаційно - диспетчерської служби, затримка заробітної плати робітникам і це не повний перелік. За останні пів року збитки «Основанія» склали 1 мільйон гривень. Директор підприємства запевнив, збір оплати від населення склав майже 100 %, проте грошей не вистачило. 

- Частину робіт які ми виконували довелося сплатити за допомогою кредиту. Так довелося сплатити борги. Тим більше грошей не вистачає, адже ціни підвищуються на товари та послуги, - заявив Олексій Гавриков.
Роботу комунального підприємства за 2014-й рік чиновники  назвали фінансово-критичним, але саме «Основаніє» провальним проектом не вважають. Планують розібратися у чому причина.
Також працівники «Основанія» останнім часом нарікають, що їм не виплачують заробітну плату. Керівництво підприємства цю інформацію спростовує. Говорять, затримки виплати грошей працівникам були не значними.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.