"Правий Сектор" Херсонщини закликає владу припинити дерибанити державне майно

26 листопада 2014, 19:29
Власник сторінки
Журналіст, активіст
0
192

В той час коли знекровленна війною та правлінням упиря Януковича українська громада віддає фронту останні копійки, в тилу продовжується дерибан державного майна.

В той час коли знекровленна війною та правлінням упиря Януковича українська громада віддає фронту останні копійки, в тилу продовжується дерибан державного майна, багато представників сьогоднішньої влади причетні до незаконного вивозу піску в окупований крим. Потім з цього піску будуть бетоні ДЗОТи по всьому кордону з материковою Україною.

Скільки потім знадобиться життів українських воїнів щоби взяти ці укріплення? Хто буде відповідати за це? Правий Сектор Херсонщини ще раз закликає владу припинити це неподобство.

Ми будемо всіма силами попереджувати ці дії. Небайдужих патріотів просимо повідомляти про випадки незаконного видобутку піску в Херсонській області.

Відео було знято 15.07.2014 року - в цей день було проведено перший рейд Незаконного вивезення піску з Херсонщини до Криму. Джерело канал на YouTube

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: песок,Херсонская область,беззаконие,правый сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.