Міліція взялася садити тих, хто замішаний у продажу наркотиків на Херсонщині

23 листопада 2014, 14:21
Власник сторінки
Журналіст, активіст
0
164
Міліція взялася садити тих, хто замішаний у продажу наркотиків на Херсонщині

ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, чи збут наркотичних засобів), а також ч. 3 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України

Нагадаю що: 8 листопада бійці 12-го резервного батальйону Українського Добровольчого Корпуси "Правого Сектора" у місті Нова Каховка провели операцію із затримання осіб, підозрюваних у транспортуванні та розповсюдженні важких наркотиків "ширки" у містах: Таврійськ, Мала Каховка, Каховка, Нова Каховка, Любимівка.

Зараз затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання м.Херсона. За інформацією прес-служби прокуратури Херсонської області, досудове розслідування здійснює відділ розслідування корупційних кримінальних правопорушень прокуратури Херсонської області у кримінальному провадженні за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, чи збут наркотичних засобів), а також ч. 3 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Встановлено, що група з 4 осіб, до складу якої входили два працівники міліції, протягом тривалого часу здійснювали незаконний збут ацетильованого опію жителям Нової Каховки. В ході обшуків виявлено та вилучено зазначені наркотичні засоби, сировина для їх виготовлення, а також грошові кошти, виручені від збуту наркотичних засобів, у сумі понад 50 тис. грн.

Троє учасників угруповання, у тому числі працівники правоохоронних органів, в даний момент затримані, місцезнаходження четвертого підозрюваного встановлюється. Досудове розслідування триває, процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура області.

Відомо, що закрили Каравана Володимира Володимировича. Кого ще закрили не відомо. Литвиненко Анатолій Юрійович повинен поруч сидіти на нарах разом з Караваном В.В.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: наркотики,милиция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.