В Херсонській області "Правоохоронні органи" поширюють важкі наркотики

18 листопада 2014, 22:59
Власник сторінки
Журналіст, активіст
0
158

В городе Новая Каховка провели операцию по задержанию лиц, подозреваемых в транспортировке и распространении тяжелых наркотиков

Ще 8 листопада бійці 12-го резервного батальйону Українського Добровольчого Корпуси "Правого Сектора" у місті Нова Каховка провели операцію із затримання осіб, підозрюваних у транспортуванні та розповсюдженні важких наркотиків "ширки" у містах: Таврійськ, Мала Каховка, Каховка, Нова Каховка, Любимівка.

На відео зафіксовані жінка і чоловік, затримані в ході операції.
За інформацією, викладеною у відеоматеріалі, начальник УМВС Артур Меріков доручив інспекції з особового складу УМВС провести службову перевірку. Також УМВС України в Херсонській області повідомляє, що Караван В.В., про який згадується у відеосюжеті, за порушення дисципліни і законності в службовій діяльності звільнений з органів внутрішніх справ України ще в липні 2013 року. Прокуратура Херсонської області 04.06.2013 року відносно Каравану В.В. почала кримінальне провадження за ознаками складів кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 та ч.3 ст.364 Кримінального кодексу України.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: наркотики,милиция,правый сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.