Тернопільського «сміттєвого» люстратора самого треба люструвати!

07 жовтня 2014, 12:52
Власник сторінки
0
169

В грудні 2013 року, коли вся Україна стояла на Майдані проти режиму Януковича, дехто з тернополян тихцем прикупив собі недешевого джипа

Андрій Об’єщик, працюючи звичайним рибним інспектором, купляє позашляховик Nissan Navara, 2007 року випуску та оформляє його на свого батька. Такий автомобіль на вторинному ринку коштує від 20 тис.дол.

А вже за пів року пан Об’єщик намагається стати «сміттєвим» люстратором.

Зовсім недавно головного лікаря Теребовлянської районної лікарні викинули у сміттєвий бак. Ще раніше від вуличних люстраторів постраждав працівник Тернопільської РДА. І всюди бачили автомобіль Андрія Об’єщика.

До речі, боячись за свою шкуру, він обзавівся «тілоохоронцем» - Олегом Селецьким, минуле якого багате на кримінальні пригоди. Він вже сидів за хуліганство, вимагання та розбій.

Одне з останніх правопорушень, скоєне Селецьким, зовсім свіже – 10 вересня 2014 року він увірвався в церкву Святого Пантелеймона та зірвав Святу Літургію.

Нецензурно висловлюючись, Селецький вирвав дроти з приладів озвучення та погрожував місцевому пароху. Кричав, що Богослужіння його дратує…

Про це вдалося почути від свідків інциденту, які в той час були в церкві. І то після того, як вони дізналися, що кримінальну справу проти хулігана закрили.

З такою «люстрацією» Тернопілля скочується до звичайного політичного бандитизму, рекету та вседозволеності.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Тернопіль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.