Новинський стане новим спонсором ПР

27 травня 2014, 18:44
Власник сторінки
журналіст
1
39

"Регіонали" сподіваються, що новим спонсором фракції стане бізнесмен Вадим Новинський, оскільки олігарх Рінат Ахметов перестав фінансувати партію.

"У Партії регіонів відбуваються дуже дивні зміни. Тому зрозуміти фракцію та знайти логіку дуже важко. Якщо вони продовжують підтримувати проросійську позицію, то Новинський ближче до Путіна, ніж Єфремов. Партія регіонів сподівається, що Новинський — це контакт з Путіним. Пам'ятаємо, що Новинський колишній громадянин Росії. На останньому круглому столі він не зміг сказати про Путіна нічого поганого. А Єфремов себе "спалив" у Луганській області через те, що підтримував сепаратистів", - розповів Денис Богуш.

Богуш зазначив, що Новинський стане новим спонсором Партії регіонів.

"У олігарха Новинського є гроші, а у Єфремова їх немає. Депутати сподіваються, що Новинський стане новим спонсором. Він для них мішок з грошима. Я так зрозумів, що Ахметов перестав фінансувати партію", - розповів політтехнолог.

Він зазначив, що депутати не засуджуватимуть дії Путіна, якщо фракцію очолить Новинський.

"Завдання Партії регіонів — це зберегти фракцію, а потім її збільшити. Таким чином мати вплив у Верховній Раді. Якщо Путін даватиме завдання, то воно єдине — це дестабілізувати ситуацію в країні і органах влади, в тому числі у Верховній Раді", - додав він.

Нагадаємо, депутати Партії регіонів хочуть замінити голову фракції — це Олександра Єфремова на бізнесмена і нардепа Вадима Новинського. Відповідна спроба була 20 травня на засіданні фракції. Проте голосів не вистачило. Тому під приводом того, Єфремов не був присутній питання перенесли на майбутнє. Також раніше журналісти у парламенті сфотографували переписку "регіоналів" про бажання зняти Єфремова з посади голови фракції.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.