Сила добрих справ!

23 травня 2014, 18:05
Власник сторінки
0
79
Сила добрих справ!

Народ і армія єдині

  Непроста політична ситуація, що створилася в нашій країні не залишає байдужого нікого. Адже захист нашого краю - це святий обов'язок кожного. Не стали байдужими і переяславці в цій ситуації. Особливу підтримку армії зробив депутат міської ради, кандидат на посаду міського голови Андрій Андрійович Конон. Ця людина зв'язалася з представниками військомату, працівниками районної та міської влади. Також організували підтримку фермери, підприємці та жителі Переяслава-Хмельницького, які на переяславському ринку зібрали 5015грн. та 20л. бензину. 
  Зокрема за підтримки А. Конона було пошито 30 комплектів спецодягу, 30 пар берців, 10 бронежилетів 4-го ступеня захисту для наших хлопців, які несуть службу в гарячих точках України. 
  Рідні та знайомі військовослужбовців щиро дякують Андрію Андрійовичу та всім, хто не залишився байдужим та бажають щастя, злагоди їм та їхнім сім'ям.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.