Підтримай Вуличну Музику. Толока в серці Переяслава.

12 травня 2014, 14:33
Власник сторінки
0
166
Підтримай Вуличну Музику. Толока в серці Переяслава.
Джем Толока в серці Переяслава - мегафонтан музики й поезії.

Міжнародний День Вуличної Музики.

17 травня з ранку в старому фонтані, який не випадково має форму серця, що в парку поруч з музеєм Діорама, з'явиться чорне піаніно, всі хто вміють - приходьте грайте! А вже о 19:00 в тому ж фонтані починається концерт за участі більш ніж 20 переяславських музикантів та співаків, а також гостей міста. Думаю, що таке Вільний мікрофон ви вже знаєте. Вас пригощатимуть смачними тістечками, будуть поїти прекрасними чаями. 

Не секрет, що День Вуличної Музики. Толока в серці Переяслава. проходить за ініціативи самої молоді, без спонсорів і будь-якої комерційної вигоди, а Міжнародний День Вуличної Музики streetmusic.com.ua в Україні відзначатиметься вперше й за ініціативи ГО "Джем ТолокаПереяслав офіційно включений до цього глобального музичного дійства, що охопить пів Європи. Тому допомога небайдужих людей в організації свята дуже і дуже потрібна.

У нашій команді є музиканти, поети, художники, журналісти, є звукова та освітлювальна апаратура, маємо підтримку Андрія Конона та компанії Zvukforte.
Однак  усе ще потрібні гроші або допомога в:  1) підключенні хоча б двох старих ліхтарів, що поруч з фонтаном (65 метрів кабеля, та 2 рекламні ліхтарі) 2) вивезенні сміття та прибиранні території; 3) витратах на бензин; 4) налаштуванні піаніно; 5) фото та відео зйомці концерту 6) організації онлайн трансляції з місця події та багато-багато іншого.

Ми знаємо , що у нас все вийде саме завдяки підтримці небайдужих людей, і 17 травня Переяслав, як і багато інших міст України наповнять прекрасні звуки, не менш прекрасні люди , щоб зробити наше життя трохи краще!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.