В Переяслав-Хмельницьку відбувся концерт 60-річчя музичнії школі

07 травня 2014, 00:21
Власник сторінки
0
319
В Переяслав-Хмельницьку відбувся концерт 60-річчя музичнії школі
Андрія Конона.

За підтримки мецената Андрія Конона.

   Нещодавно у Будинку культури зібралися переяславці та гості міста на ювілейний звітний концерт учнів та викладачів дитячої музичної школи ім. Павла Сениці. Він проходив у рамках міського фестивалю народної творчості «Лине пісня з народних джерел». У фойє відвідувачів зустрічав духовий оркестр під керівництвом Ігоря Гаврилюка. 20 музикантів різних поколінь, від 8 до 65 років, годину грали бравурні марші та задумливі вальси. 

Із 60-річчям школу привітав її незмінний директор, неодноразовий лауреат міжнародних конкурсів та фестивалів, заслужений працівник культури України, почесний громадянин Переяслава-Хмельницького Володимир Проказов. 

Грамотою відділу культури і туризму міської ради та фінансовою підтримкою були відзначені викладач по класу вокалу Анна Іфтоді, викладачі по класу фортепіано Наталія Федорова та Наталія Чернова, директор Володимир Проказов. Не забули організатори дійства і меценатів музшколи: приватного підприємця, депутата міськради Андрія Конона, директора ВКФ «Укрпромпостач-95» Сергія Доброскока, представницю батьківського комітету Ольгу Стельмах, директора ТОВ «Карань» Ірину Присіч, директора ЗАТ «Молпродукт», Олександра Пироговського, фінансового директора ПП «СКД» Сергія Мирончука, директора ПП «СКД» Людмилу Мирончук.

Концерт тривав більше двох з половиною годин. Виступали вихованці музичної школи: прості учні і дипломанти, лауреати та учасники всеукраїнського конкурсу ім. Кирила Стеценка та Івана Козловського, фестивалів камерної музики, обласного конкурсу «Дебют», обласних академічних концертів. Своє вміння показали й викладачі закладу.

Родзинкою свята став виступ одного з кращих представників української баянної школи, художнього керівника квартету баяністів ім. Миколи Різоля Національної філармонії України, народного артиста України, музиканта-віртуоза Сергія Грінченка. Сергій Степанович передав вітання від голови Національної всеукраїнської музичної спілки Анатолія Авдієвського, а також неперевершено виконав кілька музичних творів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.