Вікторія Сюмар дала сигнал російським терористам захоплювати стратегічні об'єкти

30 квітня 2014, 13:22
Власник сторінки
журналіст
0
64

"Правоохоронні органи не готові застосовувати зброю проти тих, хто захоплює будівлі", - заявила заступник секретаря РНБО.

Читаю повідомлення на УП:

"Правоохоронні органи не готові застосовувати зброю проти тих, хто захоплює будівлі.

Про це на брифінгу у вівторок заявила заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони Вікторія Сюмар.

"Загроза для життя і здоров'я людей дуже серйозна, і ми бачимо, що фактично правоохоронні структури не готові діяти, тобто стріляти на ураження при захисті об'єктів", - сказала Сюмар.

За її словами, терористи чинять напади на телекомунікаційні споруди великими групами, тому їм важко протистояти.

"Ми, звісно, попереджали про відповідні небезпеки і про відповідні плани, передавали адреси всіх об'єктів, їх було взято під охорону. На жаль, цієї охорони виявилося недостатньо, тому що досить великими групами їздять захоплювати телекомунікаційні об'єкти від 20 до 50 озброєних людей з автоматами", - прокоментувала заступник секретаря РНБО"
.

Ці слова звучать не інакше як запрошенням російських терористів до захоплення телекомунікаційних об'єктів та інших адмінбудівель по всій країні. Для цього вони лише мають озброїтись, сформувати групу від 20 до 50 чоловік  і спокійно відправлятися на штурм, бо "правоохоронні структури не готові діяти, тобто стріляти на ураження при захисті об'єктів". Сказано чітко, ясно і однозначно.

До розстрілу Майдану були готові і залюбки робили це, а от до відсічі російським окупантам - ні. Сашка Білого застрелити чи ще когось з патріотів України - "всегда пожалуйста"! А от на "колорадів" - рука не піднімається. Що ж, шкода. Це означає, що Україна лишилася без правоохоронних органів. Тобто вони, якщо ще не на боці окупантів, то щонайменше не протидіять їм. Не готові, не хочуть, не здатні.

Але якщо так, то чим тоді займаються Парубій і Сюмар? Як вони захищають національну безпеку? Своїми публічними офіційними заявами про неможливість опору російським диверсантам? Чи здатні вони хоч на щось окрім роззброювання українських патріотів та ліквідації їхніх лідерів на тлі масового озброєння терористів? Чи не досить вже воювати з "картинками" для путіна, під якими зазвичай мають на увазі акції українських паріотичних сил чи їхніх окремих активістів?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.