аваков - ху*ло!

29 квітня 2014, 10:49
Власник сторінки
журналіст
3
84

Юля, звільни авакова!


Скільки голів українських патріотів мають бути розбиті проросійською гопотою при бездіяльності, а то й сприянні донецької міліції, аби "батьківщинець" аваков пішов у відставку? Юля звинувачує у проросійськості Порошенка за його бізнес, пов'язаний з росією.
Говорить так, ніби в її кАманді немає жодного олігарха, який би мав бізнес-стосунки з росіянами, чи відмовився б від них, щойно росія вторглась у Крим. А чому ж ВОНА мовчить відносно свого авакова? А він - не проросійський, якщо дозволяє носіям георгіївських стрічок калічити українців? Мєнти на сході України фактично перетворилися на посібників сепаратистів і виконують функції окупаційної адміністрації. Ганебно здають російським загарбникам відділ за відділом. Без жодного спротиву. І аваков абсолютно безпомічний. "Батьківщинець" нікчемний як міністр. То чого ж ВОНА чекає? Чому не дає кАманди на звільнення та заміну кимсь іншим, більш ефективним?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.