ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ДО КОЛОМОЙСЬКОГО І.В.

16 квітня 2014, 13:26
Власник сторінки
инженер
0
491
ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ДО КОЛОМОЙСЬКОГО І.В.

Відкритий лист до Коломойського Ігоря Валерійовича від коллективу АК "Аеросвіт"

Шановний Ігоре Валерійовичу!

 

Від імені трудового колективу ПАТ «Авіакомпанія «АЕРОСВІТ» ми звертаємось до Вас, як до власника компаній з проханням виплатити нам заборгованість по заробітній платі, що сформувалась з грудня 2012 року. Ви є фактичним власником авіакомпанії і тільки від Вашого особистого рішення залежить вирішення даного питання. Ми просимо погасити заборгованість до 31 травня 2014 року.

Ми знаємо, що під час реалізації схем банкрутства авіакомпаній Skyways, City Airline, Cimber в Швеції та Данії, які Ви також контролювали, Вами були у повному обсязі виконані всі соціальні розрахунки з трудовими колективами. Ми сподіваємось, що Ви не вважаєте українців громадянами другого сорту і виконаєте соціальні зобов’язання перед колективом АЕРОСВІТу.

Ми знаємо, що компанія навмисно доведена до банкрутства, всі гроші ще починаючи з 2011 року систематично виводились на рахунки підконтрольного Вам ПАТ «ПРИВАТБАНК». Наявність грошей у компанії для виплати заробітних плат були, це підтвердив колишній Генеральний директор ПАТ «Авіакомпанія «АЕРОСВІТ», над яким відбувся суд.

Сума заборгованості знаходиться на рахунках Приватбанку, і ще раз повторюємо, що тільки Ваше рішення може надати можливість повноцінного існування тисячам родин співробітників, які чесно працювали на Вас.

На даний момент ми більше року намагаємось повернути чесно зароблені гроші правовим шляхом, велика кількість працівників ще й досі не знайшли нової роботи і отримують соціальну допомогу від держави. У багатьох співробітників є родини, діти, яких не має чим годувати.

Вас нещодавно призначили очільником Дніпропетровської області та чи має моральне право займати таку високу посаду особа, яка зі зневагою ставиться до народу України та не виконує закон. Ми вважаємо це неприпустимим і будемо звертатись до уряду України та до в.о. Президента України з проханням усунути Вас від даної посади, бо це загрожує передусім безпеці громадян України.

Також, щоб бути повністю відкритими, ми інформуємо, що у разі ігнорування Вами наших вимог по сплаті заборгованості по заробітній платні, ми будемо звертатися до Уряду Ізраїлю, громадських та релігійних єврейських організацій, видатних представників єврейства з проханням надання співробітникам авіакомпанії гуманітарної допомоги у розмірі невиплаченої заробітної плати (згідно розрахунків бухгалтерії). Ми маємо на це право тому, що будемо безпідставно постраждалими від Ваших дій. А Ви є громадянином Ізраїлю, а також керівником декількох громадських єврейських організацій.

Але в нас ще жевріє надія, що Ви виконаєте соціальні зобов’язання перед тисячами українських родин.

 


З повагою,

від імені колективу ПАТ «Авіакомпанія «АЕРОСВІТ».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: авиация,зарплаты,Коломойский,ПриватБанк,банкрот,Группа Приват,Игорь Коломойский,зарплата,задолженность по выплате зарплаты,аеропорт "Жуляни",аеропорт Бориспіль,шахрайство,АероСвіт,банкрутсво Коломойський ДонбасАеро профспілки шахр,Ігор Коломойський,авіація,авіакомпанія,Міжнародні авіалінії України,Украерорух
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.