Практично по всій Україні завершився опалювальний сезон

11 квітня 2014, 15:26
Власник сторінки
Экономист по финансовой работе
0
40

Відповідно до даних, опублікованих на сайті «Україна комунальна» у 20 областях України, станом на 4 квітня, вже було завершено опалювальний період.

Натомість, у більшості великих міст України завершення опалювального сезону розпочалося після 6 квітня, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 
 
"Орієнтовно прийнято, що опалювальний сезон в Україні починається з 15 жовтня і завершується 15 квітня. Однак, в залежності від погодних умов і необхідності подачі тепла, терміни початку та завершення опалювального сезону можуть зміщуватися. Тому, через погодні умови, опалювальний сезон 2013-2014р у Львові було 
розпочато 1 жовтня. Однак, через підвищення температури його 4 рази доводилося зупиняти. А згідно законодавчих норм (середньодобова температура протягом трьох діб вища 8 градусів тепла з 21 по 26 березня, повністю зупинили подачу опалення. Проте, навіть після відновлення, 
опалення подавалося лише ввечері. Та все одно були звернення від мешканців на диспетчерську службу про те, щоб і ввечері не вмикати. Тому, враховуючи ряд факторів, зокрема звернення наших споживачів, було прийнято рішення про завершення опалювального сезону", - розповіли у ЛМКП "Львівтеплоенерго". 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.