Як я в Дніпропетровську з георгіївськими стрічками воював. І переміг

28 березня 2014, 15:39
Власник сторінки
журналіст
3
78

В місті дедалі більшає національної синьо-жовтої символіки


В одному з попередніх постів я написав про свою війну з георгіївськими стрічками в Дніпропетровській обласній лікарні ім. Мечникова. Мова йшла про величезний фотоплакат у фойє 9-ти поверхового адміністративного корпусу (висів на стіні після кафе перед ліфтами). Так от доповідаю: я добився свого. Фотоплакат зняли.

Атакував відразу по декількох напрямках: звернувся до міністра Олега Мусія через Фейсбук, зателефонував на гарячу лінію МОЗ, а потім і до приймальні міністерства. Не знаю, що тут зіграло вирішальну роль, але сьогодні пересвідчився в тому, що фотоплаката більше немає.

Хоча на сторінці "Мечникова" у Фейсбук у відповідь на мої претензії Інтернет-модератор від лікарні Михайло Сухомлин категорично відмовлявся зняти фотоплакат. Казав, що не дозволить зазіхати на "символ великої перемоги". В підсумку, символом моєї особистої перемоги стало зняття цього проросійського, сепартистського, окупаційного символу.

Що ще звератє на себе увагу, так це те, що багато українських прапорів можна побачити на балконах будинків (зокрема моєму), теж саме щодо автівок. Уздовж доріг - патріотичні бігборди. Чимало городян ходять із синьо-жовтими стрічками - як на одягу (серед них і я), так і на сумках.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.