Білі сторінки історії потрібно не ховати, а вивчати.

23 березня 2014, 15:57
Власник сторінки
0
37

І когось одного не варто намагатися зробити білим і пухнастим паралельно поливаючи брудом іншого. Потрібно пробачати, але потрібно й памятати свою історію...

Одна справа коли воювали, можливо з озлобленими після подій в Києві, але з беззахистними жителями Донбасу. Тоді їм потрібна була допомога, як і тим кого зброєю хотіли розігнати на майдані. Інша справа тепер коли кожен на Донбасі має вибір і можливість відстоювати, можливо незрозумілу іншим, але свою правду.
Час іде міняються ставлення до подій, міняємося ми. Колишні лідери майдану тепер при владі. Міняються обставини, ситуація в країні поступово нормалізується. Поступово позиція влади стає поміркованішою, з владою зявляється і відповідальність. І обовязково настане час коли всі зусилля будуть націлені на економічні реформи. На Донбасі люди теж міняються і в обох сторін починають зявлятися спільні інтереси. Схожі процеси відбуваються і на рівні країн і союзів.
 На все потрібен час...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.