Що з дисципліною?

16 квітня 2013, 12:05
Власник сторінки
голова Центру досліджень політичних цінностей
0
1215

Чому знову провалена питання про вибори в Києві?

У Верховній Раді в черговий раз провалене питання виборів в місті Києві. Партія Регіонів боїться волевиявлення киян. Бо кияни в своїй масі налаштовані патріотично, а значить, не сприймають нинішню владу.

Але як пояснити, що не голосує частина наших, частина опозиції? Що, хтось не знав, що сьогодні буде пленарного засідання?  Нагадаю, що перебування в сесійній залі під час сесійнього засідання є одним з функціональних обов'язків депутатів( далеко не єдиний обов'язок, звісно, але один з першочергових). 

Що, хтось не був в курсі, що сьогодні буде знову поставлене питання про вибори в Києві? Так нагадаю, що саме зокрема і  через внесення цього питання до сесійноі зали, з формального точки зору було зняте блокування. 

Чи може хтось не в курсі, наскільки важливе питання київських виборів для країни? Нагадаю, про що казав неодноразово,- київські вибори це більше, аніж вибори в одному місті. Якщо Партії Регіонів вдасться вкрасти у киян право вибору( а саме про таке право нині йде мова), то вона захоче вкрасти право вибору і у всіх українців на президентських виборах.

Тому  так важливе було сьогоднішня голосування у Верховній Раді за київські вибори. 


За було 200 голосів. Хтось може сказати, що і з цими депутатами не вдалося б набрати 226 голосів. По-перше,чи проведена була вся необхідна робота з іншими депутатами? І, по-друге,як можна закликати інших, якщо самим демонструвати недисциплінованість?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.