Без тебе нема океану!

26 листопада 2012, 10:38
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1105

Ви вже подивилися "Хмарний атлас" (Cloud Atlas)?

Ми з Юлею вирвалися на цей фільм лише сьогодні в ніч, присипляти неслухняну малечу скинули на бабусю:)

Підозрюю, що не всім він сподобається і не всі готові до його перегляду.

Але мабуть і у Вас так буває: коли загострюються почуття, тоді кожна пісня – про вас двох. Ми з Юлею сьогодні відчули, що цей фільм – про нас.

Ви теж це відчуєте. Кожен, хто живе коханням і має поклик до свободи, це відчує.

Фільм-притча – опора для тих, хто намагається долати обставини і бар'єри, виходить за рамки, хто бореться і ризикує. Коли сил не вистачає, або досягти мети не вдається – розчаровується, сумнівається, але потім знову піднімається – і йде вперед.

Герої фільму, які свідомо йдуть на ризик, визнають, що їхній внесок, як і їхнє життя – це "крапля в океані". Але – без їхніх вчинків, не було би того океану, він би висох...

Перекидаючи непоодинокі містки до "Матриці", яку теж знімали Вачовські, цього разу вони ще більший наголос зробили на незамінності людини.

Людина сильніша за будь-які технології – і залізні, і політичні, і режимні... Навіть, якщо вона "лише крапля".

Більше інформації на сайті www.grytsenko.com.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.