Регіонали витратять на своїх агітаторів 400 млн. з державного бюджету(+документ)

06 червня 2012, 13:36
Власник сторінки
громадянин
0
3796

Очевидно, що за цю ярмарку марнославства доведеться заплатити громадянам.

В розпорядження громадянського руху "Спільна Справа", який здійснює незалежний моніторинг парламентських виборів, потрапив  лист за підписом віце-прем'єра Сергія Тигіпка, адресований державним адміністраціям.

В ньому йдеться про цільову дотацію місцевим бюджетам для додаткового залучення з 1-го червня в структури соціальних служб 12 тисяч тимчасових соціальних працівників. Основне завдання новобранців "надання соціальних послуг найвразливішим категоріям населення".

За інформацією, яку надало джерело "Спільної Справи" в Кабінеті міністрів, в такий спосіб Партія регіонів планує оплачувати роботу своїх агітаторів, які працюватимуть по технології "від-дверей-до-дверей". На це вказує не лише період, на який набираються працівники, але й те, що вони не отримуватимуть статусу державних службовців.

На фінансування проекту з державного бюджету витратять близько 400 млн. грн.

Як повідомлялось раніше, в Полтавській області, де по 149-му виборчому округу веде передвиборчу кампанію керівник Державного агенства резерву України Олексій Лелюк (очолює Полтавську облорганізацію Партії регіонів), були зафіксовані випадки роздачі виборцям муки в мішках з маркуванням Держрезерву.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.