Є підтвердження перших фальсифікації складу виборчих комісій

28 серпня 2012, 06:00
Власник сторінки
громадянин
0
836

Навряд чи це запорука чесних виборів

Активістами Харківського відділення Громадянського руху “Спільна Справа” встановлено незаконну передачу головування в окружній виборчій комісії на Харківщині на користь Партії регіонів.

Так на першому ж засіданні ОВК №175 заступник голови комісії Марина Ворона, яка є представником Народно-трудової партії України передала головування на засіданні члену комісії від Партії регіонів Ніні Зєньковій. Марина Ворона працює начальником фінансово-аналітинчного відділу на заводі “Бетонікс”, який належить члену Партії регіонів та заступнику голови Сумської облдержадміністрації Віктору Салигіну. Голова комісії від Союзу анархістів України Ярослав Кузін на засідання комісії не з’явився.

Це підтверджує моє попереднє припущення, що за квотою маловідомих політичних сил додаткові місця в комісіях отримає Партія регіонів та її сателіти. 

Як відомо, місця в комісіях отримали політичні партії, які висунули кількох мажоритарних кандидатів. В той же час ані “Удар”, ані “Свобода” не отримали представництва в ОВК.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.