Вимагаю спростувати інформацію

05 квітня 2012, 10:46
Власник сторінки
Член Бюджетного комитета
0
960

30.03.2012 о 17:29 на сайті «ВЛАСТИ.НЕТ» була розміщена стаття під назвою «Кирилл Куликов: «Или пан, или пропал».

У вказаній статті розміщена інформація про мене, яка є брехливою, недостовірною та посягає на мої гідність, честь та ділову репутацію.

Цю інформацію неодноразово спростовували у ЗМІ та судах. Це є замовлена інформація групи фінансових шахраїв консорціуму «ЄДАПС» (особисто народний депутат України Василь Грицак) і забудовників Києва, які здійснюють незаконне будівництво по вулиці Гончара, 17-23, і так звана «молода команда» Леоніда Черновецького.

Відповідно до чинного законодавств України, я, як особа, чиї особисті не майнові права порушені, маю право на вибір способу захисту моїх порушених прав.

З огляду на зазначене, прошу спростувати недостовірну та негативну інформацію, розміщену на вище вказаній статті або надати мені право на відповідь, як того вимагає законодавство. Про це йдеться у депутатському зверненні до редакторів, прізвища яких зазначені на сайті (Ігор Єнін, Борис Бондар). Див. нижче.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.