УВАГА! Комунальних аптек стало наполовину менше… Кияни-пільговики, Вам заборонили хворіти

17 березня 2011, 18:47
Власник сторінки
Член Бюджетного комитета
0
2160

Київська медицина дочекалася змін - кардинальних і категоричних...

Мало того, що зарплатня у медиків була не надто високою, якщо можна так сказати, та більше того, - половину комунальних аптек (74 із 140) – закрили.

Працівники аптек – виявилися за бортом. А все тому, що підставою для відмови у продовженні ліцензії є відсутність у аптеках договорів оренди. 

Найбільше від закриття аптек постраждали пільговики, які отримували безкоштовні ліки у мережі комунальних аптечних закладів Комунального підприємства «Фармація».

Закриття вказаних аптек є неприпустимим, оскільки лише в комунальних аптеках є рецептурні відділи, де готують ліки на замовлення та пільгові категорії населення отримують безкоштовні ліки. 

На кінець хочеться сказати тільки одне, такий собі міні висновок: приватні клініки, на відміну від держави, зацікавлені в тому, щоб пацієнти хворіли. І якнайчастіше. Але як хворіти, не приведи Господи, якщо й аптек у Києві стало ще менше?

Дорогі кияни, краще не хворійте!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.