На Миколаївщині 8 тис. тварин хочуть вбити через вибори

04 лютого 2012, 12:21
Власник сторінки
громадянин
0
1508

Влада розпочала проводити собі жертвоприношення.


У Миколаївській області 8 тисяч голів худоби стали фактичними заручниками у протистоянні між їхнім власником та владою, яка в неправомірний спосіб намагається не допустити його до участі у виборах, паралізувавши діяльність агрофірми підприємця.

Як раніше повідомлялося, впродовж останніх місяців силами прокуратури, міліції, податкових органів було фактично знищено бізнес голови ГО «Селянський Фронт», співвласника ТОВ «Агрофірма Корнацьких» Аркадія Корнацького, який згідно з дослідженням тижневика «Коментарі» (http://gazeta.comments.ua/?art=1299756583) є потенційним фаворитом перегонів на виборчому окрузі з центром у м.Первомайськ Миколаївської області.

За інформацією «Спільної Справи», в такий спосіб здійснюється «зачистка» цього округу під провладного кандидата.

01 лютого за поданням Управління податкової міліції в Миколаївській області по неіснуючій кримінальній справі судом було винесено рішення про блокування рахунків та арешту майна компанії.

Станом на сьогодні господарська діяльність підприємства повністю заблокована, унеможливлено продаж сільгосппродукції і, крім того, – кормів для 8 тис. голів худоби залишилось на 3-4 дні, після чого впродовж кількох тижнів тварини загинуть, оскільки кошти на закупівлю кормів недоступні через арешт рахунків.

Громадянський рух «Спільна Справа» вважає таку ситуацію абсолютно неприпустимою, вимагає від податкової міліції негайно розблокувати діяльність підприємства та не допустити винищення тварин.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.