Для підкупу виборців використовують клоунів

24 січня 2012, 08:34
Власник сторінки
громадянин
0
1647

Хроніка партії "меценатів"...

Активістами громадянського рух "Спільна Справа" виявлено чергові факти підкупу виборців.
Зокрема, понад 500 мешканців Печенізького, Дворічанського, Вовчанського, Великобурлуцького, Чугуївського районів Харківщини отримали безкоштовні квитки до цирку від заступника голови Партії Регіонів народного депутата Дмитра Шенцева, який балотуватиметься по цьому округу до Верховної Ради. Також всі запрошені отримали пакети з кондитерськими наборами, на яких була розміщена символіка партії регіонів та напис "Дмитро Шенцев"
  
Інша провідна "регіоналка" народний депутат Тетяна Бахтєєва поширює через профспілки кількох ВНЗ міста Донецька безкоштовні запрошення на шоу у місцевому нічному клубі "Chicago music hall".

Як повідомлялось, Тетяна Бахтєєва балотуватиметься до Верховної Ради України від Калинінського та Ворошилівського районів міста Донецька. Саме в цих районах знаходяться гуртожитки ВНЗ, студентам яких роздаються квитки.
Раніше Тетяна Бахтєєва також роздавала мешканцям свого округу безкоштовні квитки до місцевого дельфінарію.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.