Фінал Євробачення - їду вболівати в Дюссельдорф!

14 травня 2011, 07:19
Власник сторінки
Правник, футуролог, автор книги "Омріяна Україна"
0
1627

За пару годин виїжджатиму з Брюсселя до Дюссельдорфа, щоб разом з командою українців вболівати за нашого "Ангела Європи". Всіма враженнями неодмінно поділюся в блозі. А поки що - прошу поширити це зверенння



ФІНАЛ "ЄВРОБАЧЕННЯ" - "ЗА УКРАЇНУ!


Сьогодні «Ангел Європи», як вже встигли охрестили українську співачку Міку Ньютон, співатиме у фіналі «Євробачення». Це найважливіша і найвідповідальніша мить – 25 фіналістів з різних країн виборюватимуть в німецькому Дюссельдорфі «Євробачення» для своєї країни. Конкурс транслюватиметься у прямому ефірі з 21.00 за центрально-європейським часом.

Ми закликаємо всіх, всіх, всіх підтримати Україну, «Ангела Європи», Міку Ньютон своїм СМС голосуванням, від якого залежить результат «Євробачення»!

Нашій україночці Мікі Ньютон дуже нелегко. На ній лежить відповідальність за свою Батьківщину – гідно представити Україну на міжнародній сцені. Але вона дуже старається!

За результатами другого півфіналу «Євробачення» іноземні експерти назвали Міку Ньютон найбільш співочою, а її виступ – найгармонічнішим.



Сьогодні, у фіналі «Євробачення» українській співачці потрібна наша широка підтримка – і не лише СМС голосуванням, але й в першу чергу моральна підтримка. Міка Ньютон просить всіх прихильників помолитися за неї.

Ми нагадуємо, що СМС голосування триває під час прямого ефіру «Євробачення». Від нього безпосередньо залежить результат конкурсу для України. Номер телефону, на який необхідно надсилати СМС в підтримку України, можна дізнатися під час самого прямого ефіру. За правилами конкурсу можна надіслати до 20 СМС з одного телефону на підтримку уподобаного співака.

Ми просимо поширити цей заклик серед своїх знайомих та в соціальних мережах. Ми закликаємо Вас мобілізувати всіх своїх рідних і близьких, які проживають в Європі, загітувати всіх своїх друзів – підтримати Україну!

Бажаємо українській співачці Оксані Грицай (справжнє ім’я Міки Ньютон) віри, сил і успіху сьогодні у фіналі «Євробачення»!

Вболіваймо разом за українські таланти!

Європейська Асоціація Українців
місто Брюссель
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Дюссельдорф,підтримка,євробачення,Міка Ньютон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.