До всіх українців Європи – моє звернення :)

07 травня 2011, 09:51
Власник сторінки
Правник, футуролог, автор книги "Омріяна Україна"
0
2373

Дорогі закордонні українці! Давайте підтримаємо Україну на Євробаченні – 12 та 14 травня проголосуємо за нашу співачку Міку Ньютон, яка англійською мовою представить пісню «Angel»


10-14 травня у німецькому місті Дюссельдорфі відбудеться міжнародний пісенний конкурс «Євробачення». Серед всіх країн Європи Україна на конкурсі буде представлена молодою й талановитою співачкою Мікою Ньютон. Її справжнє ім’я – Оксана Грицай. Українка, уродженка міста Бурштин, що в Івано-Франківській області, заспіває в Дюссельдорфі пісню «Angel».

Я вірю, що Україна буде гідно представлена на конкурсі. Однак результат конкурсу залежатиме від СМС-голосування.

Україна не може голосувати за свою співачку. Це заборонено правилами. Але мільйони українців, які проживають в Європі, можуть підтримати Україну на «Євробаченні» своїм голосуванням.

12 травня відбудеться півфінал, на якому виступить українка Міка Ньютон. А 14 травня в Дюссельдорфі пройде фінал конкурсу.

«Євробачення» транслюватиметься по телебаченню в прямому ефірі по всій Європі. Після завершення виступів розпочинатиметься СМС-голосування за співаків та країни.

Я
закликаю всіх українців Європи підтримати Україну на конкурсі «Євробачення» своїм СМС-голосуванням!

За правилами конкурсу кожен, хто голосує, може відправити до 20 СМСок за свого співака. Переконаний, що якщо українці всі разом по всій Європі зорганізуються, то можуть виграти Євробачення для України!

З
акликаю змобілізуватися заради України та її гідного представлення на міжнародній арені. Надіслати 20 СМС заради доброї справи – це не так важко і аж зовсім недорого. Зате Україна виглядатиме гідно, а всім нам буде, чим пишатися.

П
ро
шу всіх поширити це звернення через своїх родичів, друзів та співвітчизників в Європі. Агітуйте своїх знайомих, друзів та колег 12 та 14 травня голосувати за Україну!

P.S. 27 квітня з аналогічним закликом в Брюсселі виступила Європейська Асоціація Українців, яку я очолюю. На заклик вже відгукнулися Міжнародна громадська організація «Четверта Хвиля», Українська Світова Інформаційна Мережа, Міжнародне об’єднання «Українська Свобода» ти численні українці з Франції, Німеччини, Великобританії, Італії, Чехії, Польщі та інших країн Європи. Моральну підтримку українській співачці висловили навіть українці з Канади, які, на жаль, не матимуть можливості голосувати. Дякую всім, хто підтримує Україну в Дюссельдорфі!

Усіх, хто підтримує цей заклик та готовий голосувати за українську співачку, прошу відгукнутися на e-mail: info@ukrassociation.eu

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: звернення,євробачення,Міка Ньютон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.