"Об'єднані опозиціонери" продовжують розповсюджувати "чорнуху". Частина 4.

24 жовтня 2012, 11:25
Власник сторінки
Член Бюджетного комитета
0
1550

Останніми днями на території 212 Дарницького виборчого округу, по якому я балотуюся до Верховної ради України, нами виявлено чергову порцію "чорнухи"

Останніми днями на території 212 Дарницького виборчого округу, по якому я балотуюся до Верховної ради України, нами виявлено чергову порцію "чорнухи", спрямованої проти партії "УДАР", яку я представляю та проти мене особисто. "Чорнуха" ця недолуга настільки, що не варто було би і говорити про неї, якби не одна обставина. Маю підозру, що за цим брудом стирчать вуха такого собі Сергія Кримчака – технічного кандидата Ігоря Баленка, який балотується по цьому ж округу. За даними Тимчасової слідчої комісії Верховної ради, яка розслідує зловживання в земельній сфері колишнього керівництва Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації і яку я маю честь очолювати, ясно проглядається фігура Кримчака. Саме його вуха стирчать за великою кількістю рішень Київради, які суперечать Закону. Матеріали комісії будуть днями передані до правоохоронних органів – і саме це викликає чуттєве хвилювання та розумове збудження у деяких з моїх опонентів.

Чудово розумію, що групи Черновецького та концерну ЄДАПС, проти яких я системно та послідовно боровся всі ці роки, прагнуть зробити все від них залежне, аби перешкодити моєму обранню до Верховної ради. Саме тому вирішив звернутися до моїх опонентів.

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ
НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ КИРИЛА КУЛИКОВА
ДО ВІТАЛІЯ ЯРЕМИ ТА ІГОРЯ БАЛЕНКА
Віталію Григоровичу!

Ігорю Миколайовичу!


Протягом останнього часу на окрузі №212 у місті Києві, де ми з вами ведемо конкурентну боротьбу за право представляти виборців у Верховній Раді, неодноразово фіксувалися факти використання проти мене як лідера виборчих перегонів брудних технологій. Мене постійно звинувачують у тих гріхах, до яких я не маю відношення. Щодо мене і партії УДАР Віталія Кличка, від якої я балотуюся, розповсюджується брехлива інформація: нас звинувачують у співпраці з владою, в тому, що ми маємо намір зрадити опозицію тощо. Вершиною цинізму стала практика запрошень літніх людей на нібито зустрічі зі мною для нібито отримання від мене коштів.
У мене є всі підстави відкрито заявити про те, що більшість із цих маніпулятивних технологій – справа рук ваших штабів та ваших політтехнологів, які неодноразово в ході виборчих кампаній демонстрували подібне шулерство. Почерк цинічних технологів, що перебувають на вашому фінансовому утриманні, добре впізнаваний.
Я чудово розумію ваше бажання перемогти. Я чудово розумію, що практично вичерпано ресурс для перемоги у чесній боротьбі – залишається лише поле для подібних ходів, гри «крапленою колодою» та – можливо – підкупу. Але я вважав і вважаю, що будь-яка політична кампанія має бути насамперед чесною. Бо принцип «переможців не судять» - це прикмета старого мислення.
Йдеться не про мене і не про мою особисту образу  – я переконаний у своїй перемозі і у тому, що на мій результат подібного роду шулерство не вплине жодним чином. Йдеться про літніх людей, ветеранів війни та праці, пенсіонерів, людей з низьким рівнем достатку, яких ваші технологи безсоромно обманюють, змушують йти на неіснуючі зустрічі, стояти на дощі і холоді, при цьому цинічно обіцяючи, що вони отримають від мене гроші. Я принципово не застосовую практику підкупу на виборах, і цим відрізняюся від багатьох своїх конкурентів, в тому числі від вас.
Думаю, 28 жовтня виборці дадуть оцінку всім учасникам виборчої кампанії. Всі наші дії – і мої, і ваші – як на долоні. Ви можете обманювати закон, совість, керівництво тих політичних сил чи комерційних структур, які представляєте, можете обманювати тих олігархів та угруповань, які насправді вас делегують у владу. Але людей обманути не можна. Брехнею можна обійти півсвіту, але назад повернутися буде неможливо.
Для вас використання брудних технологій стали точкою неповернення.
Кирило Куликов,
Народний депутат України, кандидат в народні депутати від партії УДАР Віталія Кличка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.