На Майдані з нами – головний стратег Небесного Воїнства!

08 грудня 2013, 10:20
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
485

Містика? Ні, - стверджує Катерина Щоткіна (Дзеркало тижня):

- Вдруге Майдан починається 21 листопада, у день Святого заступника Києва — архістратига Михаїла, головного стратега Небесного Воїнства!

- Саме за стінами його, Михайлівського монастиря, зранку 30 листопада, знайшли собі захист від озвірілого Беркуту молоді студенти й громадські активісти.

- Саме на його, Михайлівську площу, без жодних команд, за покликом душі, того ж дня вийшли понад 30 тисяч киян. Вийшли захищати себе і своїх дітей від насилля і знущань.

- І зараз Святий заступник Києва, Вісник Божий з вогненним мечем, разом з нами! Люди на Майдані цілодобово охороняють монумент Михаїла - а головний стратег Небесного Воїнства захищає і надихає силою Майдан!


Запрошую до обговорення у Facebook

Більше інформації на www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.