Провокація проти Майдану: один з прикладів

01 грудня 2013, 22:53
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
429

На Банковій разом із Кличком, Порошенком, Тягнибоком, Катеринчуком, Куніциним та багатьма іншими депутатами протидіяли провокаторам, які самочинно й неузгоджено пішли на штурм.

На Банковій разом із Кличком, Порошенком, Тягнибоком, Катеринчуком, Куніциним та багатьма іншими депутатами протидіяли провокаторам, які самочинно й неузгоджено пішли на штурм. Внаслідок провокації в ході сутичок з Беркутом там постраждало чимало людей, у т.ч. журналістів. Бо за провокаторами пішло чимало активних людей, вони піддалися загальному протестному підйому. Провокатори бачили і впізнали нас, опозиційних депутатів, чули наші заклики зупинити провокацію, бачили наші зусилля зупинити Беркут, відвести його назад (і Беркут це зробив) - тим не менше тут же на очах жбурляли каміння на Беркут і звукові (шумові) гранати нам, депутатам, під ноги...

На місці чув, нібито це хлопці Корчинського на замовлення Медведчука, але напевно не знаю. Знаю інше - провокацій, справжніх і фейково-інформаційних, уже є і ще буде море. Їхня мета - скомпрометувати, дискредитувати наш Європейський Майдан. Тож будьмо уважними і пильними!


Запрошую до обговорення у Facebook

Більше інформації на www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.